Hvorfor os?

Som kunde hos Forza Leasing hjælper vi dig med at finde frem til den form for finansiering, der er den bedste løsning for dig. Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi kan hurtigt og sikkert kan give dig overblik over de forskellige finansieringsmuligheder af din drømmebil, for vi er specialister i import af eksklusive biler fra hele verden.

Med en kapitalstærk og solid organisation i ryggen kan vi give dig den bedste hjælp på markedet.

Forza Leasing er medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, der har fastlagt regler for god forretningsskik og -etik. Vi har desuden en storkundeaftale hos SKAT, hvor vi er godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

Desuden er vi selvanmelder hos SKAT, som vi også har en import- og eksportaftale med.

Din vej til sjovere biler
Som kunde hos Forza Leasing kan du derfor forvente personlig rådgivning, der bl.a. indebærer, at du får en gennemskuelig leasingaftale til en konkurrencedygtig pris med mulighed for kort bindingsperiode.

Herudover kan du benytte dig af, at vi har et stort lager med biler i vores bilhuse i Hillerød, Birkerød, Roskilde, Bramming og Aarhus. Her har du mulighed for at opleve og prøvekøre vores eksklusive biler, sparke dæk og ved selvsyn vurdere din kommende drømmebils lækkerhedsfaktor.

Når først du har besluttet dig for hvilken bil du vil lease, kan vi hurtigt få den hjem til dig fra udlandet, hvis vi ikke allerede har den på lager. Vi importerer dagligt biler via vores tyske datterselskab Forza Leasing GmbH i Hamborg.

Du står stærkt som kunde hos os, for vi kan tilbyde en attraktiv Forza Forsikring, der indeholder både kasko- og friskadeforsikring. Desuden tilbyder vi tilbagekøbserklæring, Forza Vejhjælp og Forza GPS-tracker. Endelig indgår mange kunder en Forza Serviceaftale og får deres biler serviceret på vores egne værksteder.

Når leasingperioden udløber
Når leasingperioden udløber har du flere muligheder: Du kan vælge at forny aftalen, eller du kan bytte bilen til en anden bil hos Forza Leasing. Du kan også vælge at sætte bilen til salg hos Forza Leasing på en såkaldt stilstandssaftale.

Du kan også selv finde en ny køber til bilen, så klarer Forza brugerskiftet for jer( indsæt link til anvisningsaftale). Forza køber også gerne din bil til markedspris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Hillerød
Frederikssund
Birkerød
Roskilde
Højbjerg Aarhus
Tilst Aarhus
Bramming

Du står stærkt som kunde hos os, for vi kan tilbyde en attraktiv Forza Forsikring, der indeholder både kasko- og friskadeforsikring. Desuden tilbyder vi Forza Vejhjælp og Forza GPS-tracker. Endelig indgår mange kunder en Forza Serviceaftale og får deres biler serviceret på vores egne værksteder.

Når leasingperioden udløber
Når leasingperioden udløber, har du flere muligheder: Du kan forny aftalen, eller du kan bytte bilen til en anden bil hos Forza Leasing. Du kan også vælge at sætte bilen til salg hos et af Forza Leasings bilhuse på en såkaldt stilstandsaftale. Kontakt dit bilhus for nærmere information

Du kan også selv finde en ny køber til bilen, så klarer Forza brugerskiftet for jer (her skal der være link til anvisningsaftalenn/linket til info om dette)....

Forza køber også gerne din bil til markedspris.

Kontakt dit bilhus og få et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Menu
Biler
Indhent tilbud