FRANCHISE

Kædekoncept

Vil du også være en del af Forza Leasing?

Brænder du for eksklusive biler, drømmer du om friheden ved at være din egen chef - og samtidig have et velafprøvet og troværdigt koncept i ryggen, der sikrer, at du hurtigt får gang i din egen forretning? Ja, så skal du kigge nærmere på mulighederne i vores franchise-koncept.

Det er nemt at blive forhandler eller partner hos Forza Leasing. Du kan nemlig trække på vores gennemprøvede franchise-pakke, der giver dig sikkerhed for, at du kan koncentrere dig om din forretning og dine kunder. Du bliver del af en kapitalstærk, solid organisation og partner i et velfungerende, anerkendt leasingselskab, der er leverandør til forhandlere og partnere i Danmark.

Du bliver forhandler i en virksomhed, der er ekspert i finansiel leasing af biler til både private og erhverv. Med franchise-pakken får du bl.a. adgang til Forzas unikke leasingberegner, der giver hurtigt overblik over hvilken leasingmodel, der er optimal for den enkelte kunde.

Derudover giver pakken dig fordele og troværdighed, da du som partner i Forza Leasing er medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, der har fastlagt regler for god forretningsskik og -etik. Vi har desuden en storkundeaftale hos SKAT, hvor vi er godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

Desuden er vi selvanmelder hos SKAT, som vi også har en import- og eksportaftale med. Forza Leasing er også nummerpladeoperatør.

Du kan naturligvis også trække på Forza Leasings mange eksperter i bl. a. økonomi, markedsføring, it og forretningsudvikling.

Kan du se dig selv som Forza Leasings nye forhandler og partner?

Menu
Biler
Indhent tilbud