Hillerød

Roskilde

Odense

Aarhus

Hamborg

Landsdækkende leasingselskab

Forza Leasing er på rekordtid blevet en velfunderet og anerkendt leasingvirksomhed. Vi mener at kunden ikke blot er et nummer og at det er kombinationen af den høje service og de konkurrencedygtige priser, som gør at Forza Leasing, i dag, er blandt Danmarks største leasingselskaber inden for finansiel leasing. Vi tilbyder både traditionel finansiel leasing (privat og erhverv), split-leasing og sæsonleasing.

Siden 2010 har Forza Leasing hjulpet over 1.000 kunder med at finde deres drømmebil, både biler fra vores Forza bilhuse og biler importeret direkte fra Tyskland.

Vi mener, at Forza Leasing er Danmarks stærkeste og mest specialiserede finansieringspartner inden for finansiel leasing, hvilket giver dig – som kunde – tryghed. Hos os er du garanteret en specialiseret rådgivning, som sikrer at leasingaftalen bliver tilpasset efter dine behov.

Forza Leasing er desuden medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, hvor der er fastlagt regler for god forretningskik og etik. Herudover har vi en storkundeaftale hos SKAT, hvor vi er underlagt og godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

 

Hovedkontoret er placeret på Frejasvej 23A i Hillerød, dertil har vi fire afdelinger fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på +45 7027 4466 eller skriv en mail til info@forzaleasing.dk

 

Landsdækkende leasingselskab

Forza Leasing blev grundlagt i 2010, af Lasse Frost. Vores hovedkontor i Hillerød danner i dag rammen om hele Forza Leasing, da både vores bogholderi, kundeservice og kreditafdeling holder til her.

Forza Leasing har i dag fire bilhuse, alle med tilhørende værksteder. I alle vores fire bilhuse står uddannet leasingpersonale klar til at hjælpe dig, både med leasingspørgsmål, valg af bil og hvis uheldet er ude, kan vores værksteder være behjælpelige med reparation af din bil. Som leasingkunde hos Forza Leasing får du 15% rabat på værkstedstimerne.

 

Nu omkring 9 år efter, tæller Forza Leasing fire bilhuse, i Hillerød, Roskilde, Odense og Aarhus, alle afdelingerne er med tilhørende leasing og værksteder.

 

Vores vision er følgende:

Vi bestræber os på af være det førende leasingselskab i Danmark indenfor finansiel leasing. Dette er baseret på vores stærke værdier, som er at være professionel, gennemskuelig og troværdig.

 

Vores forretningskoncept og mission er følgende:

Vores koncept og mission er at skabe de bedste vilkår for kunden uden at gå på kompromis med kvalitet og pris af leasingydelsen, samt at levere en enestående service, før, under og efter leasingen – og at gøre hele processen gennemskuelig for kunden.

 

 

BILHUS - LEASING - VÆRKSTED

Vi har i alle vores bilhuse, leasinguddannet personale samt værksteder for at bevare det fulde overblik omkring bilen in-house lige fra afgifter, told og forsikring til den tekniske klargøring af bilen. Dette er for at sikre den bedste service og for at leve op til den kvalitetsstandard, som vi mener er tilfredsstillende.

Menu