LEASING

Landsdækkende

Forza Leasing blev grundlagt i 2010 af Lasse Frost. Det er vores mål at være det førende leasingselskab i Danmark inden for finansiel leasing. Det betyder, at vi ønsker at skabe de bedste vilkår for vores kunder: Vi går ikke på kompromis med leasingydelsens pris og kvalitet, og vi gør alt for at levere enestående service før, under og efter, leasingaftalen er indgået. Vi lægger stor vægt på, at hele processen fra aftale til levering af bil er gennemskuelig.

Vi holder hvad vi lover
Når du er kunde hos Forza Leasing, kan du være sikker på, at de biler, vi tilbyder dig, har den stand og kvalitet, vi lover.

Siden 2010 har vi hjulpet over 10.000 kunder med at udleve drømmen om at finde verdens fedeste bil. Vi importerer den direkte til dig fra udlandet.

 

 

Altid til rådighed
Når vi indgår aftaler, sikrer vi, at alt er gennemgået sammen med dig, og at du er helt indforstået med betingelserne. For os er det afgørende, at du finder din drømmebil og indgår lige præcis den kontrakt, der dækker dine behov. Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi er altid til rådighed før og efter en aftale. Har du spørgsmål, kommentarer, eller vil du bare hilse på og få inspiration til din næste drømmebil: Du er altid velkommen til at besøge ét af vores mange bilhuse, beliggende på Sjælland, Fyn eller Jylland.

God forretningsskik og -etik
Forza Leasing er medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, der har fastlagt regler for god forretningsskik og -etik. Vi har desuden en storkundeaftale hos SKAT, hvor vi er godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Menu
Biler
Indhent tilbud