FREDERIKSSUND

Frejasvej 5

På Frejasvej 5 i Frederikssund ligger den veldrevede premium bilforretning CarPlan Leasing A/S, som pr. 1/4 indgår i Forza Leasings kæde-koncept og bliver til et Forza Leasing Bilhus – det 7. af slagsen på landsplan.

Et nærværende Bilhus

Det er rutinerede og dygtige bilfolk du vil møde i Forza Leasing bilhuset i Frederikssund. Jørgen Karlskov og Michael Hansen har succesfuldt drevet bilforretning i mange år. Du vil derfor kunne drage nytte af en stor erfaring og viden om både biler og leasing.

”Du er altid velkommen til en snak om biler og leasing hos os. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og finder altid den bedste løsning. Om det drejer sig om leasing af en nyere brugt bil, fornyelse af din eksisterende leasingaftale, gennemgang af et leasingtilbud, drøftelser om Split leasing eller sæson leasing – ja, så har vi altid tid til en snak, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig” udtaler Jørgen Karlskov.

Du finder også et veldrevet og yderst kompetent Forza Auto Service værksted – drevet af Kenneth Olofsen - på adressen i Frederikssund. ”Forza Leasing kæde-koncept er udover tilliden til os i høj grad også båret af, at det skal være nemt at være kunde hos os. Det underbygger vi bl.a. med at tilbyde leasingrådgivning, bilhus med lagerbiler samt værksted et og samme sted, hvor du handler bil. Mange af vores kunder har tidligere oplevet frustration over at skulle finansiere bilen et sted, handle den et andet sted og servicere den et tredje sted. Vores kunder behøver kun at komme et sted – og det er nemt. I vores bilhuse er både kunde og bil jo kendte, hvilket gør det trygt og nemt at handle bil” udtaler Henrik Boss, Salgs- og kreditdirektør i Forza Leasing.

Både Jørgen Karlskov og Henrik Boss oplever at kunderne er blevet meget klogere og langt mere trygge ved finansiel leasing – eller flexleasing som det ofte også kaldes. Kunderne udfordrer naturligt på spørgsmål om restværdier, nedskrivning, afgiftsberegninger, beskatning o.lign. og det gør dialogen med kunderne både interessant og tryg. ”Vi får ofte henvendelser fra kunder fra andre leasingselskaber som gerne vil have rådgivning og gennemgang af deres nuværende leasingaftale, inden den skal fornyes. Med Forza Leasings let gennemskuelige leasingaftaler ender det som regel med, at kunden fornyer hos os” fortæller Jørgen Karlskov.

Flere nye bilhuse i Forza Leasing kæde-koncept
Forza Leasing er allerede landsdækkende med bilhuse i Hillerød, Køge, Roskilde, Vallensbæk, Odense, Aarhus og nu også Frederikssund. Koncerndirektør i Forza Leasing, Lasse Frost, har planer om at åbne flere bilhuse, hvis han finder de rette samarbejdspartnere.

“Vi har ambitioner om flere bilhuse i vores kæde-koncept. I øjeblikket har vi dialog med flere interessante potentielle samarbejdspartnere i både det sydlige og nordlige Jylland. Vi modtager mange henvendelser om at blive del af vores kæde koncept. Dog er det vigtigste for os, at samarbejde med de rigtige mennesker, så vi sikrer os, at det er tilliden og ”nemheden” som skinner igennem og gør at vores kunder har lyst til at lease deres bil hos os” fortæller Lasse Frost og supplerer - ”derfor er vi glade for at starte dette samarbejde i Frederikssund”.

Ønsker du at høre mere om vores Forza Leasings kæde-koncept, så kan du læse meget mere på vores hjemmeside Forzaleasing.dk eller kontakte Salgs - og Kreditdirektør Henrik Boss.

Menu
Biler
Indhent tilbud