Tilmeld Betalingsservice

Du kan nu tilmelde dine fremtidige regninger fra Forza Leasing A/S til Betalingsservice. Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent – og du sikrer dig imod rente- og rykkertilskrivning!

Du skal være opmærksom på, såfremt du allerede har en betalingsaftale med Forza Leasing med et andet kundenummer, skal denne slettes først i din bank. Førend du kan tilmelde dig, med et nyt kundenummer.

Tilmeld her

Hvorfor skal man bruge Betalingsservice?
Med Betalingsservice bliver dine regninger betalt helt automatisk, så du ikke behøver bekymre dig om betalingsdatoer og rykkergebyrer. Hver måned modtager du en betalingsoversigt, så du fortsat har det fulde økonomiske overblik. Du slipper bare for alt besværet.

Tilmeld din månedsfaktura til Betalingsservice
Det tager kun 2 minutter at tilmelde sig. Betalingsservice klarer dine betalingerne automatisk, så du slipper for at oprette dine betalingere i banksystemet.

Ingen ekstra omkostninger
Når du anvender Betalingsservice, slipper du for betalingsgebyr, rykkergebyrer og morarenter.

PBS/NETS står bag Betalingsservice
PBS/NETS er ejet af danske pengeinstitutter og Nationalbanken i fællesskab. Det giver dig garanti for, at dine betalinger klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden, hvilket optimerer din likviditet.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS/NETS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS/NETS.

Spørgsmål
Har du andre spørgsmål omkring brugen af Betalingservice kan Nets A/S hjælpe dig. Læse mere på Nets A/S FAQ

Menu
Biler
Indhent tilbud