Job hos Forza Leasing

Bliv en del af hverdagen hos Forza Leasing

Vi er altid på jagt efter talenter og medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel, når de går på arbejde.

Vi har salgskontorer i hele Danmark og vores medarbejdere har ekspertise inden for biler, leasing, administration, salg og værksted.

Måske har du kompetencer på ét af disse felter og kunne tænke dig at blive del af Forza Leasings spændende verden, hvor hver dag byder på nye oplevelser og udfordringer?

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på job@forzaleasing.dk eller direkte til den afdeling, som du ønsker at blive ansat hos. I din ansøgning bør du fortælle os, hvordan du kan hjælpe Forza Leasing med at gøre en forskel for vores kunder. Vedhæft også gerne dit CV. 

Har vi ledige stillinger, kan du se dem herunder.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forhandlerkonsulent med gode relationsevner søges til Forza Leasing

Om os og hvad vi tilbyder
Vi søger en dygtig og entusiastisk kollega til vores dedikerede forhandlerteam i Hillerød. Som forhandlerkonsulent, får du et unikt samarbejde med flere Forza Leasing bilhuse. Her skal du med dine kompetencer og viden supportere bilhusene og sikre, at vi udvikler samarbejdet og forretningen bedst muligt. Du skal bl.a. beregne og udforme leasingtilbud, så både kunder og bilhusene oplever en smidig og kompetent behandling af alle sager. 

I Forza Leasing har vi fokus på at levere stærke og kunderelevante løsninger. Vi er på en spændende rejse med opbygningen af et - for branchen - unikt franchise koncept. Du har nu mulighed for at komme med på denne rejse og være med til at sætte præg på dagsordenen for markedet for flexleasing. 

Om jobbet
Som forhandlerkonsulent har du KAM/AM-ansvar for et antal Forza Leasing bilhuse, hvor dit primære ansvar er at gøre det nemmest muligt for kunder og bilhusene at være kunder hos os. Du har daglig kontakt med bilhusene, besøger dem efter behov, og bevarer derved de stærke relationer. Mere konkret er dine opgaver at
•    Hjælpe Forza Leasing bilhuse med at beregne og udforme leasingtilbud/aftaler 
•    Hjælpe Forza Leasing bilhuse med udløbshåndtering af portefølje
•    Være i tæt dialog med kolleger i Fleggaard Leasing for at sikre den bedst mulige kundeservice
•    Deltage i eller selv afholde møder med Forza Leasing bilhuse

Om dig
Du har et godt kendskab til bilbranchen og gerne erfaring med flexleasing samt en generel interesse for biler. Derudover har du gode IT-kompetencer. Vigtigst er dine personlige kompetencer, som er kendetegnet ved:

•    At du er motiveret for og god til at opbygge stærke relationer
•    At du er løsningsorienteret og serviceminded
•    At du er smilende, positiv og kommunikerende
•    At du er målrettet og har evnen til at følge dine opgaver til dørs
•    At du er struktureret og flittig
•    At du trives ved at arbejde selvstændigt og motiveres af frihed under ansvar

Vi glæder os til at høre fra dig.

Menu
Biler
Indhent tilbud