main image

LEASING

Om leasing

HVAD ER LEASING?

Når du leaser din drømmebil hos Forza Leasing, lejer du i praksis bilen af os og får overdraget brugsretten til bilen i en aftalt periode.

Som ved almindelig finansiering, lægger du en udbetaling - og herefter en månedlig ydelse i hele perioden. Ved almindelig finansiering vil man typisk betale af på bilen i seks til syv år. Når man er færdig med at betale, står man tilbage med en bil, der ikke længere har den store værdi. Denne situation undgår du med en leasingaftale hos Forza Leasing.

Hos os er finansiel leasing den mest anvendte finansieringsform. Det er en billig måde at erhverve en nyere, eksklusiv bil på.

Bilen – med meget ekstraudstyr - findes ofte i Tyskland, hvor toppen af bilens værdi er afskrevet. Der er ingen kilometer-begrænsning. Kontraktperioden er typisk 12 måneder. Årsagen til kontraktperiodens længde er, at afgiften efter 12 måneder vil være faldet. Det betyder, at du med fordel kan indgå en ny kontrakt, hvor den månedlige leasingydelse vil være lavere.

Hos Forza Leasing tilbyder vi tre former for leasing:

Privatleasing – når du som privatperson vil lease din drømmebil.

Erhvervsleasing – når du skal bruge drømmebilen i virksomheden og ønsker at fratrække momsen.

Splitleasing er til dig, der ønsker at bruge drømmebilen både privat og erhvervsmæssigt. Med et simpelt, GPS-styret køreregnskab kan du undgå beskatning af fri bil.

Uanset hvilken form for finansiel leasing du vælger, er følgende fælles for alle aftaler:

- Ingen kilomenter-begrænsning
- Lav afskrivning
- Fleksibel og kort bindingsperiode
- Du betaler selv afskrivning og hæfter for restværdien og betal bilens driftsomkostninger i leasingperioden.

Menu
Biler
Indhent tilbud