Hillerød

Roskilde

Odense

Aarhus

Hamborg

Erhvervsleasing – fordelene er mange

Leasing

Fordelene ved leasing er størst, hvis man benytter sig af erhvervsleasing eller splitleasing. Som virksomhed kan momsen trækkes fra, og leasingydelsen er selvfølgelig også 100 % fradragsberettiget under betingelse af, at leasingbilen ikke bruges privat. Skal bilen bruges til både erhverv og privat, er splitleasing en meget fordelagtige løsning.

Læs mere om Splitleasing og hvilke fordele som du kan benytte dig af her.

Find din bil her

Lav kapitalbinding

Ved at lease er virksomhedens kapitalbinding lavere end ved køb. Erhvervsleasing er derfor en fordel for de fleste virksomheder, som ønsker at styrke likviditeten i stedet for at binde pengene i biler.

I leasingperioden står leasingtager som bruger, mens Forza Leasing er angivet som ejer af bilen. Herudover skal man ved finansiel leasing modsat operationel leasing ikke bekymre sig om dyrt overkørte kilometer eller ridser i lakken ved tilbagelevering af bilen, da kontraktforholdende er anderledes.

Car keys
split leasing

Splitleasing

Splitleasing gør det nemmere samt billigere at køre i firmabil. Splitleasing betyder at man ikke skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Man kan benytte den til privatbrug, blot ved at føre kilometerregnskab, og man bliver ikke beskattet af det. Dette gøres let og enkelt ved hjælp af Forza Tracker.

Aftalen indebærer, at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasing og driften af bilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig.

Menu