main image

LEASING

Erhvervsleasing

ERHVERVSLEASING

Når du som virksomhed overvejer at erhverve en ny firmabil, så kan vi hos Forza Leasing hjælpe dig gennem hele processen, og naturligvis også tilbyde dig en fordelagtigt erhvervs- eller splitleasing kontrakt. Er du i tvivl om hvilken leasingform du bør vælge? Om det skal være operationel leasing eller finansiel leasing og eller hvornår du bør vælge eksempelvis splitleasing fremfor erhvervsleasing og omvendt.


Hos Forza Leasing anbefaler vi altid vores kunder finansiel leasing. Finansiel leasing gør det muligt at opnå samme frihed som hvis du havde købt bilen selv. I leasingperioden står leasingtager som bruger, mens Forza Leasing er angivet som ejer af bilen. Herudover skal man ved finansiel leasing - modsat operationel leasing - ikke bekymre sig om dyre overkørte kilometre eller ridser i lakken ved tilbagelevering, da kontraktforholdende er anderledes.


Finansiel leasing er også fordelagtigt ved erhvervsleasing. Her er afskrivningerne nemlig kun på bilens værdi, hvorimod både registreringsafgiften og bilens værdi medregnes i afskrivningen ved køb. Dette betyder at afskrivningen udgør 10-20 % af bilens pris uden registreringsafgift fremfor at afskrive 10-20 % af bilens pris inkl. 180% registrerings. Dette giver derfor en lavere afskrivning p.a., hvilket er grunden til leasing er en fordelagtig løsning.


Hos Forza Leasing er fordelene størst, når man leaser bilen på en erhvervsleasing eller splitleasing kontrakt. Som virksomhed kan momsen trækkes fra, og leasingydelsen er selvfølgelig 100% fradragsberettiget, når leasingbilen ikke bruges privat.


Skal bilen bruges til både erhverv og privat, er splitleasing en meget fordelagtig løsning. Klik på linket for at læse mere om splitleasing.


Dette gør at du ved etableringen af en erhvervsleasing eller splitleasing kontrakt, opnår lave afskrivning og en fradragsberettiget leasingydelse. Dette gør finansiel erhvervsleasing til den øknomisk mest rentable løsning at erhverve en bil. Vi anbefaler som tommelfingerregel at bilens værdi udgør minimum 250.000, før finansielleasing er en økonomisk rentabel løsning. Dette udelukker ikke at du leaser en bil som har en værdi under 200.000, da leasing er en god måde at dele betalingen op over flere 12, 24 eller 36 måneder.

 

Når man leaser som virksomhed, er det en fordel, at kapitalbindingen er lavere end ved køb. Erhvervsleasing er derfor en fordel for de virksomheder, som ønsker at styrke likviditeten i stedet for at binde pengene i biler.


Det har aldrig været nemmere og billigere at finde og finansiere sin drømmebil.

Hvorfor Forza Leasing?

Forza Leasing har hjulpet over 5.000 glade kunder, siden det blev grundlagt i 2010. Det gør også at Forza Leasing er et de største og mest erfarenede leasingselsskaber i Danmark. Vi har bilhuse beliggende i hele Danmark. Vores bilhuse er bestyret af erfarende leasingrådgivere, som ikke er bange for at fortælle dig både fordelene og ulemperne ved leasing og samtidig give dig et indblik og gennemsigtighed i din erhvervsleasingkontrakt. Skulle der opstå uforudsete mekaniske skader, så har hvert bilhus deres helt eget autoriserede værksted, som kan hjælpe dig med at reparere din bil. Dette gør Forza Leasing til det ideelle leasingselskab for erhvervsleasing af din næste bil.

Menu
Biler
Indhent tilbud