main image

LEASING

Privatleasing

PRIVATLEASING

Når du som privatperson ønsker at køre den ultimative drømmebil, anbefaler Forza Leasing den løsning, der hedder finansiel leasing. Med finansiel leasing opnår du samme frihed, som havde du selv købt bilen. Det betyder bl.a., at du ikke er underlagt et fast, årligt kilometerantal, du har færre penge bundet i bilen, og du skal ikke betale for eventuelle skader ved leasingaftalens ophør. På dyrere biler kan det oftest bedst betale sig at lease, da finansiel leasing tager udgangspunkt i bilens pris uden registreringsafgift.

Det betyder, at en typisk, årlig afskrivning på mellem 10-20% vil være væsentlig lavere på en leaset bil, end hvis bilen er købt fra ny med 180% registreringsafgift. Det har aldrig været nemmere og billigere at finde og finansiere sin drømmebil end det er i dag med leasing som en mulighed.

Privatleasing kan med andre ord gøre det muligt for dig, at få mere bil for pengene. Så længe den høje registreringsafgift finder sted i Danmark vil du derfor oftest kunne forvente, at leasing er en attraktiv og økonomisk rentabel løsning for dig, der ønsker at køre en bil i den mere luksuriøse ende af skalaen. Som tommelfingerregel kan du regne med, at leasing oftest vil være at fortrække, når bilens værdi overstiger omtrent 250.000 kroner.


Yderligere får du hermed muligheden for, at kunne skifte bilen mere jævnligt og med færre omkostninger. Dette er for mange en frihed og en bonus i sig selv, som tilsammen bidrager til, at privatleasing kan blive et hit for dig.

Hvorfor Forza Leasing?
Forza Leasing har hjulpet tusindevis af glade kunder med at privatlease deres drømmebil, hvorfor vi sætter en ære i kunne fortælle om de mange fordele. Da vores bilhuse er beliggende i hele landet er du derfor altid velkommen til at komme forbi i en af vores bilhuse for at høre nærmere omkring privatleasing og om dette er den rette løsning for dig.

Ligeledes er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere og en af vores kompetente medarbejdere vil gøre sit bedste for at imødekomme alle spørgsmål. Hvad end det omhandler spørgsmål til privatleasing, specifikke biler og modeller eller noget helt tredje.

Så hvis du går med tankerne om, at privatlease din næste bil eller blot ønsker at regne på hvorvidt det kan betale sig, så står Forza Leasing altid klar i døren eller over telefonen med en kaffe og om ikke ander vores bedste anbefalinger til lige netop dig.

Ingen bildrømme er for store til os, hvorfor det altid vil glæde os, at høre nærmere omkring hvad du går og drømmer om. En ting er sikkert - desto større du drømmer desto større er sandsynligheden oftest for at privatleasing vil tiltale lige netop dig.

Menu
Biler
Indhent tilbud