Privatleasing

Skal din næste bil finansieres med privatleasing?

Der findes hovedsagligt to forskellige metoder til at privatlease din bil. Du enten tegne en finansiel leasingaftale eller en operationel leasingaftale. Læs mere om hvilken privatleasing, som passer bedst til dig.

Du kan privatlease din bil på to forskellige måder:

1
Operationel privatleasing
Når du som privatperson ønsker at køre i en mindre og billigere bil og har behov for at kende til alle udgifter i leasingperioden, så anbefaler Forza Leasing dig en operationel leasingaftale. Når du tegner din privatleasingaftale, får du udleveret de samlede omkostningerne for hele perioden, som typisk er inkluderet med en service og reparationsaftale. I en privatleasing aftale er der bundet store omkostninger med bilens ekstra udstyr og du er meget begrænset. Der er kilometer begrænsning, hvilket giver mindre fleksibilitet og der er store udgifter ved overkørte kilometer. Når du afleverer bilen tilbage, skal du ligeledes stå inden for bilens stand, dvs. har du små ridser eller buler, skal du betale ekstra udgifter. Privatleasing er en fordel for dem, som ønsker sig et lille transportmiddel, hvor der ikke lægges stor vægt på ekstraudstyr og komfort, men en ny bil, hvor man kender de fleste omkostninger i kørselsperioden. Typisk aftaler på 36 måneder, hvor man herefter leverer bilen tilbage til leasingselskabet. Vær opmærksom på, at der kan komme ekstraopkrævninger for eventuelle overkørte kilometer samt for buler og skrammer.
2
Finansiel privatleasing
Når du som privatperson ønsker at køre den ultimative drømmebil, anbefaler Forza Leasing den løsning, der hedder finansiel privatleasing, bedre kendt som flexleasing. Med flexleasing opnår du samme frihed, som havde du selv købt bilen. Det betyder bl.a., at du ikke er underlagt et fast, årligt kilometerantal, du har færre penge bundet i bilen, og du skal ikke betale for eventuelle skader ved leasingaftalens ophør. På dyrere biler kan det oftest bedst betale sig at lease, da finansiel leasing tager udgangspunkt i bilens pris uden registreringsafgift. Det betyder, at en typisk, årlig afskrivning på mellem 10-20% vil være væsentlig lavere på en leaset bil, end hvis bilen er købt fra ny med 180% registreringsafgift. Det har aldrig været nemmere og billigere at finde og finansiere sin drømmebil end det er i dag med leasing som en mulighed.

Du har yderligere 2 muligheder

1
Flexleasing privat, her betaler du bilen med dine private penge, hvilket er en fordel for dig, hvis du ikke ønsker at blive beskattet af fri bil
2
Flexleasing af firmabil, her er det din arbejdsgiver, som betaler for bilen og dermed bliver du beskattet af fri bil.

Vil du flexlease din næste bil privat?

Forza Leasing tilbyder flexleasing til en fordelagtig rente, samtidig med du får en fleksibel flexleasing aftale, som du forstår. Vi har mere end 10 års erfaring flexleasing, og derfor er vi også et leasingselskab som har bred viden indenfor flexleasing og hvilke faldgrupper og fordele, som der måtte være. Dette gør os til specialister i flexleasing, hvilket giver dig, som kunde, tryghed.

Flexleasing hos Forza Leasing er mere end bare tryghed og gennemskuelige flexleasing aftaler. Vi har nemlig ligeledes ansat leasingrådgivere med mange års erfaring indenfor flexleasing og bilbranchen, som kan hjælpe dig med at finde din drømmebil.

Vi hos Forza Leasing, er blandt de eneste i leasingbranchen som kan servicere dig, hele vejen fra A-Z. Vi har nemlig eget værksted, leasingselskab og bilhus samlet under et tag, så du er sikret mod uforudsete omkostninger eller hvis du, mod forventning, oplever problemer i leasingperioden.

Hvorfor skal du flexlease?

Flexleasing, som privatperson kan med andre ord gøre det muligt for dig, at få mere bil for pengene. Så længe den høje registreringsafgift finder sted i Danmark vil du derfor oftest kunne forvente, at leasing er en attraktiv og økonomisk fordelagtig løsning for dig, der ønsker at køre en bil i den mere luksuriøse ende af skalaen. Som tommelfingerregel kan du regne med, at leasing oftest vil være at fortrække, når bilens værdi overstiger omtrent 250.000 kroner.

Yderligere får du hermed muligheden for, at kunne skifte bilen mere jævnligt og med færre omkostninger. Dette er for mange en frihed og en bonus i sig selv, som tilsammen bidrager til, at flexleasing kan blive et hit for dig.

Hvad skal du betale når du flexleaser?

Du betaler selv for leasingydelse, driftsomkostninger og hæfter selv for restværdien. Men du har mulighed for km-godtgørelse efter statens takster - og evt. fra dit arbejde, hvis du kører erhvervskilometer. Det vil sige, at både du og evt. også din virksomhed betaler.

Vigtigt at vide om flexleasing

Du har ikke kilometerbegrænsning i leasingaftalen
Du har et mindre værditab på bilen. Ved Flexleasing afskrives bilen ekskl. moms og registreringsafgift, hvorimod det traditionelle bilkøb afskrives inkl. moms og registreringsafgift.
Du får en billigere bilforsikring – Ved flexleasing skal du ikke betale for afgift og derved opnår du et lavere forsikringsbeløb.
Du har mindre pengebinding, og afskriver løbende på bilens værdi.
Du har mulighed for at udskifte bilen løbende også inden leasingaftalen udløb, såfremt du indfrier bilens restværdi.
Du betaler bilens registreringsafgift gennem leasingydelsen
Du betaler for bilens afskrivning og hæfter selv for restværdien samt betaler driftsomkostninger i leasingperioden. Læs mere om restværdi her
Menu
Biler
Indhent tilbud