Flexleasing

Til dig, der vil have en gennemsigtig leasingaftale

Med flexleasing får du mulighed for at lease et køretøj med en anseeligt mindre kapitalbinding.

Flexleasing hos Forza Leasing

Hos Forza leasing vil vi gerne være førerne på markedet inden for flexleasing. Derfor ligger vi utrolig stor energi i, at tilbyde den bedst mulige service ved formidling af ydelser indenfor flexleasing området. Derudover vil vi gerne med vores 200+ biler på lager levere kvalitetsprodukter præcis efter kundens behov og ønsker.

Forza Leasing er medlem af Finans og Leasing og har en storkundeaftale med skat, det betyder at vi hurtigt og effektivt kan etablere leasingkontrakter for dig som kunde.

Forza Leasing tilbyder flexleasing til en fordelagtig rente, samtidig med du får en fleksibel flexleasing aftale, som du forstår. Vi har mere end 10 års erfaring flexleasing, og derfor er vi også et leasingselskab som har bred viden indenfor flexleasing og hvilke faldgrupper og fordele, som der måtte være. Dette gør os til specialister i flexleasing, hvilket giver dig, som kunde, tryghed.

Flexleasing hos Forza Leasing er mere end bare tryghed og gennemskuelige flexleasing aftaler. Vi har nemlig ligeledes ansat leasingrådgivere med mange års erfaring indenfor flexleasing og bilbranchen, som kan hjælpe dig med at finde din drømmebil.

Vi hos Forza Leasing, er blandt de eneste i leasingbranchen som kan servicere dig, hele vejen fra A-Z. Vi har nemlig eget værksted, leasingselskab og bilhus samlet under et tag, så du er sikret mod uforudsete omkostninger eller hvis du, mod forventning, oplever problemer i leasingperioden.

Audi RS6 front og kølerhjelm med sort grill

Fordele og ulemper ved flexleasing

Fordele ved flexleasing

 • Mindre pengebinding – Lavere udbetaling end ved køb, samt løbende afskrivning af bilens værdi.

 • Mindre værditab – Ved Flexleasing afskriver du bilen ekskl. moms og afgift, hvori det traditionelle bilkøb afskrives inkl. moms og afgift.

 • Billigere bilforsikring – Ved flexleasing skal du ikke betale for afgift og derved opnår du et lavere forsikringsbeløb.

 • Kort bindingsperiode – Mulighed for at udskifte din bil ofte, uden større tab

 • Ingen kilometerbegrænsning – Fri kilometer i leasingaftalen

 • Ingen registreringsafgift – Du skal ikke betale 150% registreringsafgift

 • Lav periodeafgift efter 36 mdr. – Betales gennem leasingydelse

Ulemper ved flexleasing

 • Du skal selv finde en køber til din leasingbil, efter endt leasing (Forza Leasing hjælper dig, som leasingtager, og tilbyder 5 forskellige muligheder til at komme af med din bil)

 • Du skal forstå flexleasing, som er indviklet koncept og kræver forståelse for økonomi. (Forza Leasing rådgiver dig indtil du forstår alle tallene og giver dig en gennemskuelig leasingaftale)

 • Du kender ikke til alle dine udgifter, ligesom ved privatleasing. Dermed kan flexleasing sammenlignes med at købe en bil. (Forza Leasing har +10 års erfaring og dermed kan vi give dig et akkurat estimat på dine totalomkostninger.)

 • Flexleasing kan bedst betale sig på premium biler til +250.000 kr. inkl. afgift

 

 

Hvad er flexleasing

Med flexleasing får du mulighed for at lease luksusbiler med en anseeligt mindre kapitalbinding. Dette er tilfældet, da bilen leases uden registreringsafgift, hvilket typisk betyder, at du slipper med et lavere udbetalingsbeløb, samt en mindre månedlig ydelse, end ved et traditionelt bilkøb. Registreringsafgiften spredes ud over den ønskede leasingperiode – sædvanligvis 12-36 måneder – og betales månedligt i rater.

Flexleasing betyder helt konkret at du deler betaling af registreringsafgift og i rater, begrebet flexleasing bliver ofte forvekslet med finansiel leasing, hvilket betyder at i daglig tale har flexleasing og finansiel leasing samme betydning. Men skal du være helt korrekt, så er finansiel leasing det korrekte udsagn.

Muligheden for flexleasing blev vedtaget den 18. december 2008, med reglerne i registreringsafgiftsloven L64. Dette muliggjorde at leasingselskaber kun skulle betale den forholdsmæssige registreringsafgift for leasingperioden.

Flexleasing betegnes som værende den billigste leasingform sammenlignet med operationel leasing. Årsagen til at flexleasing er den billigeste leasingform er at leasingtager hæfter for bilens restværdi, dette betyder også, at du har et større ejerskab, og dermed en større frihed end ved andre leasingformer.

Du bør derfor overveje inden du flexleaser om du er interesseret i at løbe en mindre risiko på bilens restværdi eller om du er mere interesseret i operationel leasing, som man ofte omtaler som ”privatleasing”. Her kender du alle tallene på din leasingaftale og kan aflevere bilen tilbage efter leasing, ligesom havde du lejet bilen. Pas dog på med buler, skrammer og ridser, for ikke at få en større ekstrabetaling på din privatleasede bil.

Udregningen ved flexleasing


Vi har opstillet et eksempel på en flexleasing beregning af en Porsche Macan S, således at du, som kunde, kan få indsigt i hvordan vi regner hos Forza Leasing. Det kalder vi transparent leasing. Klik her for at se udregningen.

Afgiftsraten afgøres af bilens alder:
Biler som er 0-3 måneder, er raten 2 % af den totale reg. afgift.

Biler som er 3-36 måneder, er raten 1% af den totale reg. Afgift
Biler som er +36 måneder, er raten 0,5% af den totale reg. Afgift

Disse satser er noget som leasingselskabet betaler ved indgåelsen af leasingaftalen, hvorefter leasingtageren bidrager til periodeafgiften gennem hans månedlige leasingydelse.

Vi har siden vi startede i 2010 altid haft fokus på det bilsegment, som gav bedst mening for kunden. Størstedelen af dansker vælger af princip eller erfaring at købe/lease en ny biler og undre sig måske hvorfor flexleasing typisk udbydes på biler som er 3-4 år. Det er vigtigt for os at det giver mening for dig, som kunde, at flexlease din bil.

Dette betyder at din månedlige leasingydelse er betydelig højere på biler som er under 36 måneder, medmindre der er skattepligtigt fradrag, som blandt andet er på elektriske- og hybridbiler.

Hvad gør du efter endt leasingperiode ved flexleasing?

Efter endt leasingperiode vil bilen stadigvæk være uden registreringsafgift, hvorfor den også kan sælges til udlandet. Dette giver en meget større gruppe potentielle købere.

Hos Forza Leasing tilbyder vi følgende:

1. Du fornyer leasingaftalen og kører videre i din bil

2. Du bytter bilen til en anden bil hos Forza Leasing, import- eller lagerbil.

3. Du sætter bilen til salg hos Forza Leasing (Kommission-aftale)

4. Du finder selv en ny kunde til bilen og Forza laver et brugerskifte

5. Du anviser bilen til din Forza Leasing, som køber bilen til markedsprisFaldgrupper ved flexleasing

Det mest essentielle når du tegner en flexleasing kontrakt er at du kender faldgrupperne. Der er tre ting som du skal være særlig opmærksom på, da det kan have store økonomiske konsekvenser og vælge det forkerte leasingselskab.


1 

Restværdien på bilen
Den største faldgruppe ved flexleasing er at du skal sætte den retmæssige restværdi, bemærk restværdi også kaldes for ”scrapværdi” eller ”nedskrevet værdi”.

Bilens restværdi er det mest afgørende tal i opgørelsen af årlige omkostninger af din leasingaftale, men restværdien bliver ofte taget forgivet. Dette skyldes at det er forhandleren som afgør restværdien på din bil, hvilket er årsagen til du bør vælge et anerkendt leasingselskab, som kan give dig tryghed ud fra deres erfaring frem for et mindre leasingselskab som måske har en lavere førstegangsydelse eller ydelse pr. måned.

 

Efter leasingaftalen

Forza Leasing tilbyder altid at købe bilen tilbage efter endt leasingaftale, med forudsætning for du leaser en ny bil. Ønsker du ikke længere at lease bilen, hjælper vi dig selvfølgelig med videresalg af bilen. Men sådan er det ikke hos alle leasingselskaber i Danmark.

Der er tendens til at bilforretninger / "leasingselskaber”, som leaser gennem bankvirksomheder ofte, ikke kan tilbyde at sælge bilen for dig igen, dette betyder for dig som leasingtager at du står med en bil uden afgift, som du skal sælge på det danske marked uden nogen form for assistance fra leasingselskabet. Herudover kan vi hos Forza Leasing også tilbyde at slutte din flexleasing aftale efter kun få måneder, på trods af at lovgivningen giver leasingselskabet mulighed for at binde leasingtager i 12 måneder.

 

3

Reparationer og reklamationsret

I mange tilfælde når du tegner en finansiel leasingkontrakt på flexleasing skal du være opmærksom på, at du som leasingtageren hænger på reparationer og service aftaler. Derfor har vi hos Forza Leasing givet vores kunder mulighed for, at tegne en garantiforsikring.

Herudover har vi eget værksted, Forza Auto Service beliggende i alle dele af landet. Dette betyder at når du flexleaser hos Forza Leasing skal du ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger, og at vi altid sørger for din bil, er serviceret og vedligeholdt inden levering.

Leasingmuligheder

Import Leasing

Leasingkonceptet fungerer på samme måde som ved flexleasing, men med Import Leasing finder vi din drømmebil blandt vores netværk af forhandlere i hele Europa. Herefter forhandler, besigtiger og hjemtager vi din bil gennem Forza Leasing Hamborg.


Sæsonleasing

Leasingkonceptet fungerer på samme måde som ved flexleasing, men med sæsonleasing betaler du kun for nummerpladerne (registreringsafgift) i den periode, hvor du har lyst til at køre i bilen – hvis aftalen er rigtig skruet sammen.
Gennemskuelig flexleasing

Forza Leasing arbejder altid seriøst og professionelt med enhver aftale, uanset om der er tale om flexleasing eller en anden type leasing. Vores løsninger er veludarbejdede og tilpasses efter hver enkelt kundes specifikke ønsker og behov.

Vi kan være behjælpelige på mange forskellige fronter både før, under og efter indgåelse af en eventuel aftale. Find mere information om leasing her på hjemmesiden.

Det er vigtigt for os, at du fuldt ud forstår alle gældende forhold i din leasingkontrakt. Derfor udarbejdes disse med stor gennemsigtighed. Priserne er yderst konkurrencedygtige, da vi afsondrer både det hjemlige og udenlandske marked med et mål om at finde den rette bil til den bedst mulige pris.

Hos Forza Leasing tilbyder vi flexleasing af alle bilmærker, men er specialister i Audi, BMW, Mercedes, Porsche mv.

Se en del af vores udvalg af velholdte og velkørende biler her eller besøg vores showroom for en gennemgang af bilerne og en snak om dine muligheder.

Har du spørgsmål til forhold som forudsætninger vedr. leasing, vilkår, krav, skattefradrag m.m. i forbindelse med både flexleasing eller splitleasing, så indhent dit tilbud her og bliv kontaktet af en leasingrådgiver.

Har du nogle spørgsmål til flexleasing er du velkommen til at kontakte din nærmeste Forza Leasing og høre mere

Menu
Biler
Indhent tilbud