main image

Flexleasing

Hvad indebærer flexleasing, og hvad er fordelene ved flexleasing?

Med flexleasing får du mulighed for at lease et, ofte eksklusivt, køretøj med en anseeligt mindre kapitalbinding. Dette er tilfældet, da bilen leases uden registreringsafgift, hvilket typisk betyder, at du slipper med et lavere udbetalingsbeløb, samt en mindre månedlig ydelse, end ved traditionel leasing. Registreringsafgiften spredes ud over den ønskede leasingperiode – sædvanligvis 12-36 måneder – og betales månedligt.

Eksklusiviteten af bilerne gør dem nemmere at omsætte efter endt leasingperiode. Derudover vil bilen stadigvæk være uden registreringsafgift, hvorfor den også kan sælges til udlandet. Dette giver en meget større gruppe potentielle købere.

For at du kan drage fordel af de mange lukrative aspekter, ved flexleasing, skal en aftale indgås med Forza Leasing. Vi registreres som ejer, og du som bruger. Vi servicerer både erhvervs- og privatkunder.

Hvilke muligheder har du efter endt flexleasingperiode?

Hos Forza Leasing tilbyder vi flere gode løsninger for dig, når din leasingaftale med os udløber. Vi kan blandt andet være behjælpelige med følgende:

  • At sælge køretøjet, eller hjælpe dig til en byttehandel
  • At forlænge din leasingkontrakt
  • Eller at bytte bil med en anden allerede eksisterende leasingkunde

Du kan læse mere om forhold som forudsætninger vedr. leasing, vilkår, krav, skattefradrag m.m. i forbindelse med både flexleasing og splitleasing.

Få gennemskuelige bilaftaler, til den bedste pris, hos din professionelle partner

Forza Leasing arbejder altid seriøst og professionelt med enhver aftale, uanset om der er tale om flexleasing eller en anden leasingtype. Vores løsninger er veludarbejdede og tilpasses efter hver enkelt kundes specifikke ønsker og behov.

Vi kan være behjælpelige på mange forskellige fronter både før, under og efter indgåelse af en eventuel aftale. Find mere information om vores services her på hjemmesiden.

Det er vigtigt for os, at du fuldt ud forstår alle gældende forhold i din leasingkontrakt. Derfor udarbejdes disse med stor gennemsigtighed. Priserne er yderst konkurrencedygtige, da vi afsondrer både det hjemlige og udenlandske marked med et mål om at finde den rette bil til den bedst mulige pris.

Se en del af vores udvalg af velholdte og velkørende kvalitetsbiler her eller besøg vores showroom for en gennemgang af bilerne og en snak om mulighederne.

Oplev massevis af gode tilbud og services, når du leaser hos Forza Leasing. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål

Find yderligere information om leasingtyper samt services såsom finansieringsprodukter, forsikringer m.m. her på hjemmesiden eller kontakt os og få god klarhed over tingene.

Vi kan kontaktes per telefon eller e-mail.

Menu
Biler
Indhent tilbud