Fordele hos Forza Leasing

Hvad er fordelene ved at lease din bil hos Forza Leasing, fremfor et andet leasingselskab?

Når du skal lease en bil er der rigtigt mange parametre, som spiller ind i din leasingaftale. Derfor er det utroligt vigtigt at du, som kunde og leasingtager, overvejer hvert eneste parameter for at sikre at du får den bedste leasingaftale.

Hvad er fordelene hos Forza Leasing

Som kunde hos Forza Leasing hjælper vi dig med at finde frem til den form for finansiering, der er den bedste løsning for dig. Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi kan hurtigt og sikkert give dig overblik over de forskellige finansieringsmuligheder af din drømmebil, fordi vi er specialister i import af eksklusive biler fra hele verden.

Med vores egen finansieringsselskab kan vi give dig den bedste hjælp på markedet.

Forza Leasing er medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, der har fastlagt regler for god forretningsskik og -etik. Vi har desuden en storkundeaftale hos SKAT, hvor vi er godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

Din vej til sjovere biler
Som kunde hos Forza Leasing kan du derfor forvente personlig rådgivning, der bl.a. indebærer, at du får en gennemskuelig leasingaftale til en konkurrencedygtig pris med en fleksibel bindingsperiode.

Herudover kan du benytte dig af, at vi har et stort lager med biler i vores bilhuse i Hillerød, Birkerød, Roskilde, Bramming og Aarhus. Her har du mulighed for at opleve og prøvekøre vores eksklusive biler.

Når først du har besluttet dig for hvilken bil du vil lease, kan vi hurtigt få den hjem til dig fra udlandet, hvis vi ikke allerede har den på lager. Vi importerer dagligt biler via vores tyske samarbejdspartner Forza Leasing GmbH i Hamborg.

Du står stærkt som kunde hos os, for vi kan tilbyde en attraktiv Forza Forsikring, der indeholder både kasko- og friskadeforsikring. Desuden tilbyder vi tilbagekøbserklæring, Forza Vejhjælp og Forza GPS-tracker. 

Når leasingperioden udløber har du flere muligheder: Du kan vælge at forny aftalen, eller du kan bytte bilen til en anden bil hos Forza Leasing. Du kan også vælge at sætte bilen til salg hos Forza Leasing på en såkaldt stilstandssaftale.

Du kan også selv finde en ny køber til bilen, så klarer Forza brugerskiftet for jer. Det gør du ved at udfylde denne formular. Forza køber også gerne din bil til markedspris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Menu
Biler
Indhent tilbud