Sæsonleasing

Til dig, som vil skifte bil efter sæson og minimere dine omkostninger

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er for dig, som har lyst til at køre i en sommerbil når solen står højest på himlen, eller for dig som har lyst til en vaskeægte firhjulstrækker om vinteren. Der er helt op til dig og dine behov.

Leasingkonceptet fungerer på samme måde som ved flexleasing, men med sæsonleasing betaler du kun for nummerpladerne (registreringsafgift) i den periode, hvor du har lyst til at køre i bilen – hvis aftalen er rigtig skruet sammen.

Du bestemmer dermed selv hvor mange aktive og passive måneder du vil have i din skræddersyet leasingaftale.

Sæsonleasing egner sig specielt godt til sportsvogne, dyre firhjulstrækkere eller andre specielle biler, som primært vil brugt om sommeren eller om vinteren.

 

 

Eksempel

Du vil gerne køre i en Porsche 911 Cabriolet, som egner sig bedst til om sommeren. Her er den optimale aftale formentligt at gøre bilen aktiv i seks måneder og passiv i seks måneder. Her kan bilen gøres aktiv fra maj til oktober, hvor vejret stadigvæk er godt, og derefter gøres passiv fra november til april.

Her går vi ind, som dit leasingselskab og laver en kontrakt på din aktive periode, og en kontrakt på den passive periode.

Hos Forza Leasing kan vi skræddersy din leasingkontrakt så den passer bedst muligt til dine behov. Derfor kan du ved sæsonleasing både tegne en privat-, erhverv og splitleasingkontrakt. Passivperioden kan dog ikke være tegnet som splitleasing, da bilen hverken bliver brugt til privat- eller erhvervsmæssig brug under denne periode.

Menu
Biler
Indhent tilbud