Import leasing

Kan du ikke finde din drømmebil på det danske bilmarked?

Så er det oplagt at finde din drømmebil i Tyskland af flere årsager. Udstyrsniveauet er ofte højere, bilerne har ofte ikke været udsat for samme skiftende klima som i Danmark, og selvfølgelig er de uden dansk registreringsafgift – det er essentielt.

 

 

Det fungerer således:

 

  1. Fortæl os dine ønsker

I fællesskab finder vi den rette bil til dig. Måske har du allerede fundet din næste bil på f.eks. mobile.de, så kontakt os endelig – så udarbejder vi en leasingaftale til dig.

  1. Forhandling af bilen på dine vegne

Når din drømmebil er fundet, tager vi os af resten. Vi undersøger bilen for skader, om alle service forskrifter er overholdt, og dens historik. Vi forhandler herefter bilen på dine vegne.

  1. Hjemtransport

Vi sørger for al transport af bilen, til den står klar til levering i en af vores butikker. Det er vigtigt for os, at din nye bil transporteres ansvarligt hjem til Danmark. Derfor benytter vi os ofte af egne chauffører.

  1. Bilen ankommer til Danmark

Bliver bilen told-synet, punkt-tjekket og periodeafgiftsberigtiget. Bilen kan herefter hentes i en af vores afdelinger nær dig.

  1. Levering

Inden levering af din nye drømmebil, sørger vi for, at bilen bliver klargjort til dig, så du kan kører afsted i en ren bil – nu med danske nummerplader.

Forza Leasing A/S importerer dagligt leasingbiler fra Tyskland til Danmark, bestilt af vores kunder.

Vi håndterer hele hjemtagelsen af din nye bil for dig, alt du skal er, at vente – desværre. Men vi gør vores bedste for at få bilen hjem hurtigt og effektivt. Vores primære kernekompetence ligger i udvælgesen og sammensætningen af tyske kvalitetsbiler som Porsche, BMW, Mercedes, Audi og VW.

Hvad koster Import Leasing?

Vi har ingen skjulte gebyrer ved hjemtagelse af din drømmebil. 
For hjemtagelse af bil operere vi med en fast pris, uanset om det er en Porsche, Audi, BMW, Mercedes eller noget helt andet. For det beløb har vi undersøgt bilen, forhandlet prisen på dine vegne, hjemtaget bilen og gjort den klar til levering. Sidst men ikke mindst, er der bare at sende dig afsted i din nye drømmebil på en skræddersyet leasingkontrakt fra Forza Leasing A/S - Vi er først tilfredse når du er.

Menu
Biler
Indhent tilbud