main image

Om Forza Leasing

Forza Leasing A/S startede i 2010, og er på rekordtid både blevet en velfunderet og anerkendt organisation. Hos Forza Leasing gør vi meget ud af, at kunden ikke blot er et nummer, og vi tror det er kombinationen af den høje service og de konkurrencedygtige priser som gør, at Forza Leasing i dag er blandt Danmarks største leasingselskaber inden for finansiel leasing. Vi tilbyder både traditionel finansiel leasing, Split-leasing og sæsonleasing til erhverv samt privat.

car

Derfor mener vi, at Forza Leasing er Danmarks stærkeste og mest specialiserede finansieringspartner inden for finansiel leasing, hvilket giver dig – som kunde – tryghed. Hos os er du garanteret en specialiseret rådgivning, som sikrer at leasingaftalen bliver tilpasset dine behov.

Forza Leasing er desuden medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, hvor der er fastlagt regler for god forretningskik og etik.

Herudover har vi en storkundeaftale hos SKAT, mens vi er underlagt og godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

Hovedkontoret er placeret på Frejasvej 23A i Hillerød.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Menu
Biler
Indhent tilbud