Partnerkoncept

Bliv partner med Forza Leasing

Driver du et bilhus i dag, og ønsker at blive en del af det voksende leasingmarked, så er vores partnerkoncept måske noget for jer?

Brandet Forza Leasing er synonymt med gennemskuelige leasingaftaler og professionel service på alle parametre.

Vi er allerede repræsenteret i flere større byer rundt omkring i Danmark, men vi har en målsætning om at kunne etablere os endnu flere steder, herunder i Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland og Vestsjælland.

Der er altid plads til flere seriøse bilforhandlere hos os.

Vores partnerkoncept er enkelt

Du får mulighed for at benytte vores brand på facaden af din butik og får adgang til at annoncere alle dine biler på vores website, hvilket sikrer dig flere kunder, mod at de leasingaftaler du indgår, sker i samarbejde med Forza Leasing.
For alt dette betaler du et månedligt gebyr, som sikrer dig adgang til Forza Leasings unikke leasingberegner, der gør det let for dig at give dine kunder et overblik. Dertil en professionel og effektiv markedsføring af dine biler, både på vores egen hjemmeside, men også på Bilinfo og de sociale medier. Du kan derfor altid være sikker på at dine indbakke er fyldt med nye og kvalitative leads/henvendelser.


Vi forsyner dig med vores knowhow omkring leasing, for vi ved hvad der skal til, for at du omsætter dit varelager hurtigt og effektivt, så både du og dine kunder gør en god handel.
I samarbejde med vores fælles marketingafdeling og forhandlerkonsulenter hjælper vi dig i gang og bistår dig i dagligdagen, så du blot skal koncentrere dig om at give dine kunder en god service.

Bliv en del af noget større

Konceptet giver dig fordele og troværdighed, da du som partner i Forza Leasing er medlem af brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, der har fastlagt regler for god forretningsskik og -etik. Vi har desuden en storkundeaftale hos SKAT, hvor vi er godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet.

Desuden er vi selvanmelder hos SKAT, som vi også har en import- og eksportaftale med.

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte Henrik Boss, Adm. Direktør hos Forza Leasing A/S på 27 24 88 44 eller mail hb@forzaleasing.dk

 

Menu
Biler
Indhent tilbud