Leasing af firmabil

Vil du flexlease din firmabil er det din arbejdsgiver, som betaler for alle omkostninger forbundet med bilen. Du vil dermed blive beskattet af fri bil.

Kontakt os

Vil du høre mere om beskatningsgrundlag på din kommende firmabil? Indhent et tilbud og vi kontakter dig.

Leasing af firmabil

Når du flexleaser en firmabil er det din arbejdsgiver, som betaler for bilen og dermed vil leasingaftalen fungerer ligeledes som en erhvervsleasing aftale. Du kan læse mere om erhvervsleasing her

 

Hvem betaler for hvad?

Din virksomhed betaler for leasing–ydelse, driftsomkostninger og hæfter for restværdien. Du har ikke mulighed for km-godtgørelse, fra hverken staten eller din virksomhed. 

Hvad er beskatning?

Du vil som privatperson blive beskattet af fri bil, hvilket betyder at du skal betale ekstra SKAT afhængigt af bilens beskatningsgrundlag. Bilens beskatningsgrundlag er nemlig det beløb, som du vil blive opkrævet i ekstra SKAT

Lavere beskatning efter 36 måneder

Når du vælger at erhvervslease en brugt bil, som er mere end 36 måneder gammel kan du opnå store besparelser. Dette skyldes at beskatningsgrundlaget bliver beregnet på baggrund af den nuværende markedspris, fremfor bilens nypris, dette gælder kun biler, som er ældre end 36 måneder.

Bilens beskatning vil i dette tilfælde typisk falde år for år og bilen typisk bliver dermed billigere at køre i hvert år.

Menu
Biler
Indhent tilbud