Forza Auto Service

Forza Auto Service dit lokale autoværksted til din leasingbil.

Forza Auto Service er en landsdækkende kæde af værksteder, hvor du og din bil er i hovedsædet. Hos os er du sikret kompetent rådgivning og et godt tilbud inden du afleverer bilen.

Book tid på værksted

Hos Forza Leasing har vi flere værksteder fordelt rundt i hele Danmark, værkstederne kalder vi for Forza Auto Service.

Hos os er det dig og din bil som er i førersædet. Vi gør vores bedste for, at du vil komme igen til vores værksteder, og vi er kun tilfredse når vi lever op til netop dine krav og forventninger. Det arbejder vi på - hver dag. 

Derfor lægger vi meget vægt på, at alle vore medarbejdere og mekanikere er serviceminded og har et højt fagligt niveau. Selvom vi har over 20 års erfaring med at servicere og reparere premium biler, sørger vi altid for, at vores viden er up-to-date. 


Vores værksteder råder over det meste specialværktøj og maskiner som er tilgængeligt på markedet. Derfor er du og din bil altid i sikre hænder. 


Kontakt os endelig hvis din bil trænger til et service, en større reparation såsom udskiftning af turbo, gearkasse m.m. eller blot trænger til at få skiftet dækkene. 

 

Hos Forza Auto Serivce kan vi hjælpe med:

 • Serviceeftersyn efter bilens forskrifter 
 • Fejlfinding med de nyeste testere
 • Udbedring af forsikringsskader
 • Bremse- og koblingsservice
 • Udskiftning af gearkasse, samt skylning 
 • Reparation af stenslag 
 • Udskiftning af forrude
 • Fælg og dækservice 
 • Olie- og filterskift
 • Aircondition service
 • Klargøring
 • Firehjulsudmåling/sporing

 

 

 

Er du kunde hos Forza Leasing får du 15% rabat på værkstedstimer på vores egne værksteder. 

 

Vi hjælper dig gerne med en lånebil mens din egen bil er på værksted. 


Dækcenter

Forza Auto Service råder over den nyeste teknologi til håndtering af dæk og hjul. Vi arbejder dagligt med hjul til drømmebiler i alle størrelser, lige fra luksusbiler til sportsvogne og 4x4.

Vores kunder har forskellige behov og kørestil. Der er derfor ingen facitliste, når hjul og bil skal parres. Vores medarbejdere står klar til at rådgive og finde den optimale kombination af hjulophæng, vægt og undervogn til netop din bil.

Sådan håndterer vi dine hjul og dæk i løbet af sæsonen
Vi kan håndtere og opbevare dine hjul på to måder, når du skal skifte fx fra vinter til sommerdæk. Du vælger, hvad der passer dig bedst:

 1. Komplette hjul, afmontering af hjul + opbevaring
 2. Løse dæk, skift af dæk på samme fælg + opbevaring

Kontakt ét af vores værksteder nær dig.

 

Pladesmed og malerværksted

Vores pladesmede har mange års erfaring med autoopretning. De råder over specialværktøjer til opretning af mindre parkeringsbuler uden efterfølgende lakering, så kan du trygt overlade din bil til os, hvis uheldet er ude.

Alle vores værksteder er naturligvis udstyret med nyt, teknologisk opdateret værktøj, og vores medarbejdere på værkstederne er specialister i Mercedes, BMW, Audi og Porsche.

Vores malere reparerer skader som stenslag, lakfejl, alufælge m.m.

Kontakt ét af vores værksteder nær dig - og lad os klare dine skader let og smertefrit

Menu
Biler
Indhent tilbud