BMW Leasing

Går du med en drøm om at køre i en BMW, står vi hos Forzaleasing klar til at hjælpe dig, så vi finder en model, der matcher dine ønsker og behov. BMW leasing er den oplagte løsning. Er du i tvivl om hvilken leasingform, der vil passe bedst til dig, står vi ligeledes klar til at rådgive dig om vores forskellige leasingformer.  

Hos Forzaleasing finder du et stort udvalg af både nyere og ældre modeller af mærket BMW. Bayerische Motoren Werke også kaldet BMW har i dag hovedsæde i München. BMW blev grundlagt helt tilbage i 1916, og har derfor næsten lige kunnet fejre deres 100 års jubilæum. Ser man på udviklingen af BMW’s biler, havde deres første bil 15 hestekræfter, hvorimod nogle af deres modeller i dag har mere end 500 hestekræfter. I 1959 var BMW tæt på at gå fallit, men kom heldigvis ud af krisen. I dag er BMW en af de største bilproducenter i verden, der har deres eget museum i München kaldet BMW Welt, ligeledes kan de også prale af at de i 2011, blev kåret til verdens største producent af luksusbiler.

Udover BMW er kendt for deres eksklusive design og tyske kvalitet, er de også genkendelige på deres frontgrill. Fra da BMW’s første modeller til deres nye modeller har deres frontgrill altid været todelt. I dag har deres frontgrill derfor fået kælenavnet ”nyrerne”, idet de ligner et sæt nyrer.

Udover leasing af BMW kan vi også tilbyde mange andre mærker, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud