Jaguar F-pace

Jaguar F-pace er en eksklusiv og fremtrædende SUV, som let skiller sig ud med sit flotte design og kraftfulde appearance på vejene. Jaguar F-pace er til dig, som ønsker en SUV, der kan leve op til alle krav. Den rummelige plads, store motor og gode køreoplevelse, som Jaguar F-pace formår at levere gør denne bil til noget helt særligt. Jaguar F-pace får med andre ord design og funktionalitet til at gå op i en højere enhed uden at gå på kompromis med kvalitet - blot en af årsagerne til at man altid kan lease denne bil med god samvittighed.

 

Bilen egner sig perfekt til familier og eller andre med særligt behov for plads og komfort samlet i et. Yderligere egner Jaguar F-pace sig godt til dig, som går op i kvalitet og design. Der ingen tvivl om, at Jaguar F-pace karakteristiske for- og bagende gør denne bil til noget helt særligt. Af samme årsag kan Jaguar F-pace kategoriseres som en af Jaguars hidtil største successer med henblik på videreudviklingen af den prisvindende F-pace. F-pace har en af klasens største bagagerum med plads til hele 463 liter - hunden er derfor ligeledes ingen ændring for denne bil. Sidst nævneligt er bilens højteknologiske udstyr, som også her er svært at sætte en finger på. For at høre nærmere om hvilket udstyr Forza Leasing tilbyder for netop denne serie anbefaler vi, at ringe en af vores ansatte for en uforpligtende samtale omkrig dine muligheder og ønsker.

 

Skulle det ske, at vi ikke har specifikke modeller eller udstyr på lager som du søger for Jaguar F-pace står vi også klar for at finde en løsning (bemærk leveringstiden kan være længere). Leasing er til dig, som ønsker friheden til at kunne skifte bil mere jævnligt uden at skulle bekymre sig om salg af bilen efter brug. Med andre ord forsikrer Forza Leasing om at kunne give dig en øget frihed, når det kommer til bilen. Yderligere slipper du for den høje afgift på bilen, hvilket kan give mer plads til alt det sjove. Da Forza Leasing oftest afhenter vore biler fra Tyskland vil der ydermere kunne forventes en bil spækket med udstyr.


Kunne du være interesseret i at høre nærmere om hvilke modeller vi leaser af Jaguar F-pace eller andre serier er du altid velkommen til at ringe os op eller udfylde kontaktformularen øverst til højre på vores hjemmeside med konkrete ønsker til netop din drømmebil.

Menu
Biler
Indhent tilbud