Tilmeld dig her

Sådan gør du

Hjælp til tilmelding

  • “Debitor nr.”: Dit debitornummer hos Forza Leasing. Tjek din faktura, hvor det fremgår (i øverste højre hjørne).
  • “Reg.nr.”: Din banks registreringsnummer.
  • “Kontonr.”: Dit bankkontonummer. Indtastes uden eventuelle bindestreger. Bør altid være 10 cifre, så hvis dit bankkontonummer (ekskl. reg.nr.) er kortere end det, fylder du ud med nuller foran.
  • “CVR-nr.”: De 8 cifre i dit CVR-nummer indtastes uden mellemrum.
  • “LS Kreditor nr.”: Er forududfyldt med Forza Leasings aftalenummer og bør ikke ændres.
  • Du skal være opmærksom på, såfremt du allerede har en betalingsaftale med Forza Leasing med et andet kundenummer, skal denne slettes først i din bank. Førend du kan tilmelde dig, med et nyt kundenummer.

Tilmeld din månedsfaktura til LeverandørService

LeverandørService er super nemt og lige til at gå til. LeverandørService klarer betalingerne automatisk for dig, så du selv slipper for at oprette dem i banksystemet. Det tager under 2 minutter at tilmelde sig.

Fakturaen sendes stadigvæk til dig hver måned

Når du tilmelder din månedsfaktura til LeverandørService, modtager du stadigvæk din faktura hver måned. Modtager du endnu ikke dine fakturaer elektronisk så kontakt os og oplys din email-adresse, så mailer vi dem til dig fremover.

Fuld kontrol over fakturaerne

Med LeverandørService har du sikkerhed for at betaling sker til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Desuden har du pengene stående på din bankkonto til sidste rettidige betalingsdag og får derfor størst mulig rentefordel. Du har stadigvæk fuld kontrol over betalingen: Indtil 2 dage efter betalingen er gennemført, er det muligt at standse den, og pengene vil blive tilbageført til din egen bankkonto.

Ingen ekstra omkostninger

Når du anvender LeverandørService, slipper du altid for betalingsgebyr, rykkergebyrer og morarenter. Er du udenlandsk kunde, har du ikke mulighed for at blive tilmeldt LeverandørService.

PBS/NETS står bag LeverandørService

PBS/NETS er ejet af danske pengeinstitutter og Nationalbanken i fællesskab. Det giver dig garanti for, at dine betalinger klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden, hvilket optimerer din likviditet.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS/NETS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS/NETS.