Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er Porsches mest rummelige serie med pladsforhold, der skaber en alsidig fornemmelse af komfort og plads i hele bilen. Porsche Cayenne tilbyder udover sin rummelige kabineplads en udsøgt kombination af sportsvogn og SUV, som tilegner sig alle situationer og aktiviteter. Porsche Cayenne har sans for funktionalitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved bilens assistentsystemer, som kun yderligere bidrager til en forøget kørekvalitet. Forza Leasing tilbyder forskellige modeller fra Porsche Cayenne serien og står altid klar til rådgivning og vejledning til den rette model for dig. Porsche Cayenne skiller sig ud med sin fremtrædende forende og karakteristiske sidelines hen mod bagenden. De store hjul og den tilhørende motor tilsikrer ligeledes en fantastisk køreoplevelse på alle ture, udflugter mm. Af udstyr tilbyder Porsche Cayenne ligeledes et hav af muligheder, som kan dække alle behov.

Porsche Cayenne er en SUV, som med sin op til 1.710 liters bagageplads egner sig perfekt til familien, som ønsker plads til både børn og eller hund. Ligeledes fungerer bilen i særklasse til dig som er interesseret i et raffineret og tidsløst design med fokus på ultimativ komfort og funktionalitet.

Forza Leasing vil gøre alt for den perfekte sammensætning af bil og tilbud til dig, og skulle du stå inde med eventuelle spørgsmål til specifikke modeller, udstyr, pris mm., så står vi altid klar til at hjælpe. Som noget nyt tilbyder Forza Leasing nu også at tage din bil i bytte, så du ikke skal bekymre dig om salget af din gamle og blot kan sætte dig ind i din nye Porsche Cayenne - en frihed udover det sædvanlige.

Menu
Biler
Indhent tilbud