Macan

Porsche Macan er en fantastisk bil - hele vejen igennem. Alt fra den aerodynamiske form til det klassisk inspirerede og æstetiske design fra fra en sportsvogn som 911’eren. Porsche Macan har sammenlagt kriterierene for en sportsvogn i en flot SUV, som imødekommer alle behov fra kabineplads til motorkraft. Forza Leasing tilbyder forskellige modeller fra denne serie og kan garantere en bil, som spiller hele vejen igennem. Udstyret med den nyeste teknologi og sportsligheden fra racerbanen integreret i hverdagen gør denne serie til noget helt unikt. Den sportslige front og det robuste luftindtag i køleren gør Porsche Macan til et selvsikkert, robust og sportsligt vidunder blandt udvalget af SUV’er.

Der er sans for detaljerne og komforten er ligeledes uden undtagelse. Porsche Macan imødekommer mange behov i en og samme bil, hvilket gør bilen godt egnet til alle situationer. Det faste vejgreb og den 7-trins Porsche dobbeltgearkasse (PDK), som er standard medvirker til en fantastisk køreoplevelse bag rattet til både længere og korte ture. SUV’en gør det let og sjovt for alle at tage afsted på familieudflugter, da den glidningsfrit kommer gennem alle former for terræn. Porsche Macan er den perfekte bil til dig, som ønsker en bil lidt udover det sædvanlige. Til dig som sætter pris på funktionalitet, design og æstetik. Med andre ord til bilentusiasten der stiller krav til en bred vifte af aktiviteter. Porsche Macan står perfekt egnet til den som ønsker forening mellem privat og erhverv i en smuk symbiose komplimenteret af en bred vifte af højteknologisk udstyr.

Går du selv med tankerne om leasing af dette vidunder af en bil kan Forza Leasing forsikre dig om, at vi altid står klar til at hjælpe dig. Dine ønsker til udstyr og specifikke modeller er ligeledes ingen begrænsning, når du leaser hos Forza Leasing. Skulle du derfor stå inde med spørgsmål til forudsætninger for leasing, specifikke ønsker til modeller og udstyr er du altid velkommen til at ringe os op for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder hos Forza Leasing.

Skulle du ligeså stå inde med en bil, som du ønsker at sælge for at kunne få plads til større frihed og fleksibilitet kan Forza Leasing nu også tilbyde, at tage din gamle bil i bytte. På den måde skal du ikke bekymre dig om salget af din gamle bil og kan sætte dig direkte ind i din nye.

Menu
Biler
Indhent tilbud