Volvo XC90

Volvo XC90 er en luksus SUV der med sin banebrydende teknologi og avancerede sikkerhed skiller sig ud blandt mængden. Volvo XC90 kan derfor betegnes som toppen af sin klasse og et sikkert leasing valg, som alle kan stå inde for.

 

Svensk kvalitet

Der er lagt vægt på detaljerne hos den svenske producent og af samme årsag kan man forvente at få fingrene i en bil, som leverer en god oplevelse hele vejen igennem. Alt fra den bløde læder og kornet træ til krystalgearstangen og de ventilerede sæder. Man får kort sagt ved at lease en Volvo XC90 hele pakken.

 

Volvo XC90 har udover sin gode kvalitet og lækre design også intelligent motorkraft, der sætter sit præg på alt fra selve køreoplevelsen til det miljømæssige fodaftryk. Du har mulighed for indstille bilen til forskellige køreprogrammer, som fx Comfort og Off Road, til ethvert humør og terræn.

På trods af de mange andre fordele som allerede er nævnt, så er den store kabineplads ej at forglemme. Den store SUV har sine fordele ved blandt andet at kunne egne sig godt til dig, som har brug for godt med plads i bilen. Hvad end det er med henblik på hunden børnene eller noget helt tredje, så er du med Volvo XC90 sikret lige netop hvad du søger.

 

Leasing af bilen

Forza Leasing kan tilbyde den lækre bil gennem både flex- og privat leasing. Hvis du står tilbage med det mindste spørgsmål i forhold til specifikke modeller, udstyr, pris eller andet er du altid velkommen til at skrive eller ringe. Vi har afdelinger i både Hillerød, Roskilde, Odense og Århus og kan tilbyde alt fra klargøring, værksted, rådgivning og meget mere.

Menu
Biler
Indhent tilbud