Leasing af Volkswagen Passat GTE

Forza Leasing tilbyder en bred vifte af lækre Passat modeller. Vi står altid klar til at kunne servicere dig i tilfælde af, at du skulle have eventuelle spørgsmål omkring specifikke modeller, udstyr, priser mm. Passat er kendt for sit gode design og lækre kvalitet. Når du kører i en Passat kan du altid forvente en god og lækker oplevelse bag rattet, da Passaten kører som en drøm.


Passat GTE

Det nye skud på stammen er Passat GTE, som udover at have fremragende pris gennem leasing også kan ende med at spare dig penge på benzin. Passat GTE fra Volkswagen er en af de mest potente hybridbiler på markedet. Ikke nok med, at du både har mulighed for at køre på el og benzin, så har de forskellige modeller ikke under 200 HK. Alt i alt får du ved leasing af Passat GTE en bil som kommer til at spille hele vejen igennem dets levetid hos dig som ejer. Den tyske kvalitet fejler aldrig og netop derfor kan man gennem leasing få fingrene i en lækker bil for pengene.

 

Forza Leasing

Leasing er en favorabel løsning til mellemklasse- og dyre biler. Eksempelvis ved leasing af en Passat GTE hos Forza Leasing er der tale om meget bil for pengene. Foruden en rentabel løsning for at kunne realisere drømmebilen vil du ved leasing oftest kunne forvente at få leveret bilen med en masse fedt udstyr. I og med, at leasing gør det muligt at undgå store dele af den ellers høje afgift på bilen giver det dig plads til alt det sjove, hvilket ikke altid er tilfældet ved køb af bil. Forza Leasing sælger af samme årsag ikke blot biler, men drømme til dig der ønsker mere bil for pengene samt en frihed til at kunne skifte ud når behovet byder. En løsning som de færreste kan sige nej til og derfor også den store popularitet blandt bilentusiaster og folk der ønsker mindre forpligtelse og mere frihed i forbindelse med deres valg af biler.

Menu
Biler
Indhent tilbud