Leasing af Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan er en lækker SUV, som spiller hele vejen igennem. VW Tiguan har et lækkert design, som formår at udstråle et stilrent udtryk med flotte linjer og proportioner uden at det bliver for meget. Forendens karakteristiske og robuste design taler for sig selv og komplimenterer proportionerne ned langs bagenden rigtig fint. Ligeledes er køreoplevelsen eminent og gnidningsfri hver eneste gang, hvilket blot forstærker helhedsindtrykket af denne lækre SUV. VW Tiguan har et hav af muligheder for ekstraudstyr til bilen, som alt sammen er med til at gøre gøreglæden endnu større.

 

For information omkring specifikke efterspørgsler på udstyr er du altid velkommen til at ringe eller skrive til Forza Leasing hvor vores kompetente ansatte vil gøre alt for at imødekomme dine spørgsmål og behov på bedst mulig vis. Volkswagen Tiguan fungerer godt til dig som ønsker godt med kabine- og bagageplads, til dig som pendler til arbejde eller blot til dig som ønsker en behagelig bil som tager forbehold for lidt af det hele. Med Tiguanen kommer du let omkring hvad end det er med eller uden børn, hund eller begge dele samt skiferier og andre begivenheder. Med andre ord en god all-around bil som skiller sig ud fra normalen med sit lækre udtryk og design.

 

VW Tiguan har ligeledes en imponerende trækkraft, som kan trække hele 2,5 ton såfremt behovet skulle opstå. En bil som klarer sig alsidigt godt i flere miljøer - alt fra storby mennesket til dig på landet.

 

Hvis du skulle være interesseret i at høre nærmere om leasing af en lækker Volkswagen Tiguan eller blot ønsker at høre nærmere omkring hvad leasing indebærer, så står vi klar til at hjælpe. Vi ønsker at finde den bedste løsning til dine behov og en snak hos os er altid uforpligtende. Skulle du stå inde med en gammel bil, som du gerne vil af med, så tilbyder Forza Leasing at tage denne i bytte. På den måde får du mulighed for at sætte dig direkte ind i din nye Tiguan uden at skulle tænke på, at få den gamle solgt.

Menu
Biler
Indhent tilbud