Mini Leasing

Hvad er det der gør, at så mange vælger at køre den ikoniske Mini? Er det køreegenskaberne? Er det den næsten drilagtige følelse, når du trykker på speederen? Kvaliteten, detaljerne og funktioner, der ellers kun ville findes i eksklusive sportsvogne? Vi kan fortsætte med at spekulere, men når du sidder bag rattet, er det kun én ting, der tæller: Mini gør det sjovt at køre bil igen.

Intet slår følelsen af have hænderne på rattet og foden på speederen. Og den brede sporvidde, den yderlige placering af hjulene og det stærke vejgreb holder dig klinet til vejen. Du bliver ganske enkelt afhængig i det øjeblik, du tager det første sving og mærker den berusende "tæt-på-jorden" gokartfølelse. Det er den ægte vare.

Hos Forza Leasing kan du både vælge at privatlease, erhvervslease eller splitlease din Mini-drømmebil. Når du leaser en Mini, skal du ikke længere bruge kræfter på at vedligeholde den, eller tænke på hvor meget den mister i værdi. Når din leasingaftale ophører, kan du enten vælge at forlænge din aftale eller lease en anden bil. Det er helt op til dig.

Find den Mini der matcher dine ønsker i vores udvalg nedenfor.

Udover leasing af Mini kan vi også tilbyde mange andre mærker, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud