Ferrari Leasing

En Ferrari sportsvogn er designet til dig, som ønsker den ægte Ferrari-oplevelse hver dag hele året rundt, hvor du kombinerer rå kraft, elegance og komfort. Hver model byder på uforfalsket køreglæde og præstationer på superbilsniveau - uden at gå på kompromis med sikkerhed, luksus og komfort.

Ferrari har ikke bare en uovertruffen ydeevne. Den er konstrueret, så du som fører kan udnytte bilens ekstreme kræfter, samtidig med du kontrollerer bilen på et helt ekstraordinært niveau.

Uanset hvilken Ferrari, du vælger, vil dens mange teknologier imponere på en racerbane såvel som på en våd skovvej eller en isbelagt alpevej. Du sidder ved rattet bag i ét af verdens fineste bilmærker. Du bestemmer.

Hos Forza Leasing kan du både vælge at privatlease, erhvervslease eller splitlease din Ferrari-drømmebil. Når du leaser en Ferrari, skal du ikke længere bruge kræfter på at vedligeholde den, eller tænke på hvor meget den mister i værdi. Når din leasingaftale ophører, kan du enten vælge at forlænge din aftale eller lease en anden bil. Det er helt op til dig.

Find den Ferrari der matcher dine drømme i vores udvalg nedenfor.

Udover leasing af Ferrari kan vi også tilbyde mange andre mærker, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud