Leasing af BMW 3-serie

Forza Leasing tilbyder en række modeller fra BMW 3-serien - en bil som man sjældent går galt i byen med. Modellerne fra BMW 3-serien har den fælles egenskab at forene høj kvalitet med komfortabel køreoplevelse. BMW-3 serie Sedanmodellerne repræsenterer eksempelvis framragende en sportssedan med fokus på kraft, effektivitet og individualisme. Sjette generation byder på byder blandt andet på stærk trækkraft i form af stærke 6-cylindrede benzinrækkemotorer og 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Derudover er den nyeste BMW EfficientDynamics-teknologi blot endnu en feature, der er værd at tage i betragtning, når man ser på BMW 3-serie Sedan-modellernes imponerende dynamik og lave brændstofforbrug. Her er BMW’s 320d EfficientDynamics Edition og BMW 330e iPerformance deres absolut bedste bud på en bil der formår at forene en 4-cylindret benzinmotor med den innovative BMW eDrive-teknologi.

 

Er du derimod ude efter BMW 3-serie Touring vil du kunne forvente en elegant stationcar, som samtidig formår at levere en sporty pakke med sans for praktiske detaljer. BMW 320d kan ved hjælp af teknologierne fra BMW EfficientDynamic blandt andet 1.200 km på en tankfuld. Samtidig gør BMW’s intelligente firehjulstræk kørslen sikker og behagelig uanset hvilket terræn bilen færdes på. Bilen egner sig udemærket som familiebil med massere af plads bag i, så der også er mulighed for længere ture, hund, børn eller andre behov med plads.

 

BMW 3-serie Gran Turismo har et kraftigt udtryk, som på samme tid skaber en coupélignende elegance. BMW 3-serie Gran Turismo er også rummelig, men sætter sig præg tydeligst gennem dens unikke og elegante signatur. Et udtryk, som kun bliver stærkere med modellerne M Sport, Luxury Line og Sport Line. BMW 3-serie Gran Turismo er derfor for dig, som går op i lækker kvalitet og design på en og samme tid.

 

Ved leasing får du friheden til at kunne realisere drømmen om en BMW 3-serie uden at skulle bekymre sig livsvarig forpligtelse. Leasing fjerner store dele af den ellers høje afgift og giver derigennem mulighed for mere bil for pengene.

 

Forza Leasing udbyder forskellige modeller af BMW 3-serien. Skulle du være nysgerrig på hvilke modeller vi har hjemme eller om vi har mulighed for at fremskaffe netop din drømmebil fra BMW 3-serien, så er du altid velkommen til ringe eller skrive til os. Skulle du have yderligere spørgsmål om leasing, udstyr mm. skal du ligeledes ikke tøve med at henvende dig til os - så vil vi gøre alt for at imødekomme dine spørgsmål og behov.

Udover leasing af BMW 3-serie kan vi også tilbyde mange andre modeller, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud