Leasing af BMW 6-serie

BMW 6-serie er en klassiker blandt serierne fra BMW. BMW 6-serien emmer af æstetik og komfort i perfekt samspil med hinanden. BMW 6-serie har et elegant udtryk og med den moderne teknologi er du forsikret et maskinelt vidunder. Indvendigt leverer BMW 6-serie lige så vel i topklasse med luksuriøs kabineplads som bidrager til det samlede udtryk og fornemmelse bag rattet på de korte såvel som længere ture.

 

BMW 6-serie kan blandt andet tilbydes hos Forza Leasing som cabriolet der på sin egen måde er med til at komplimentere og forene den høje kvalitet med oplevelsen af luksus. Ved leasing af disse modeller fra BMW 6-serien er det ikke længere kun en drøm at kunne opnå køreglæde og frihed på en og samme tid. Vi tilbyder normalt og anbefaler ligeledes, at lease over minimum 12 mdr., men skulle behovet opstå, så gør leasing det muligt for dig at bevare friheden til let at kunne skifte bil efter behov. Forza Leasing står klar med en række af kompente medarbejdere, som med glæde vil svare på alle spørgsmål omkring pris, specifikke modeller mm. som du måtte have.

 

Udover friheden, som leasing kan tilbyde, så har Forza Leasing ligeledes muligheden for at kunne tilbyde eget værksted. Modellerne fra BMW 6-serien er ligeledes spækket med udstyr, hvilket vil give dig muligheden for en bil med hele pakken. Med andre ord vil du ved leasing kunne forvente mere bil for pengene - en sand drøm for enhver bilentusiast.

Udover leasing af BMW 6-serie kan vi også tilbyde mange andre modeller, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud