Leasing af BMW 4-serie

Forza Leasing tilbyder en række modeller fra BMW 4-serie. Blandt andet Cabriolet og Gran Coupé, som begge tilbyder et lækkert design og en sporty køredynamik. For at tage afsæt i Gran Coupé får man en bil, der kombinerer fascinerende designæstetik og klassisk BMW performance. Bilen er eksempelvis perfekt egnet til dig, som værdsætter godt med kabineplads i samme grad som de unikke designelementer.

 

På samme måde kan man med BMW 4-serie Cabriolet forvente en bil som udstråler stilsikker elegance og samtidig formår at levere en sportslig fornemmelse bag rattet.

 

Modellerne fra BMW 4-serie er perfekt til dig som ønsker en funktionel bil med øje for kvalitet og design. Den karakteristiske front og bagende samt den dobbelte profillinje hen langs bilen fremhæver det unikke design. Udover BMW 4-serie modellernes flotte design med sans for de ydre detaljer formår BMW samtidig, at levere en bil hvor også det indvendige spiller.

 

Her er især mange af Forza Leasings modeller spækket med udstyr, hvilket er værd at bide mærke i. Dette kan tjekkes under de respektive modeller ved at klikke på en af modellerne blandt sortimentet af BMW 4-serie hvor alt information om udstyr vil fremgå. Skulle du være interesseret i ekstra udstyr, som ikke allerede medfølger bilen kan Forza Leasing også tilbyde en løsning på dette. Såfremt du skulle stå inde med spørgsmål om specifikke modeller, priser, mm. står vores engagerede team altid klar til at hjælpe over enten telefon eller mail.

 

BMW 4-serie er uden tvivl en værdig kandidat til dig som ønsker mere bil for pengene og samtidig går op kvalitet, design og en fantastisk køreoplevelse. Ved leasing af en af vores modeller fra BMW 4-serie tilbyder vi en leasingperiode på 12, 24 eller 36 mdr. og en bilens leveres klargjort.

Udover leasing af BMW 4-serie kan vi også tilbyde mange andre modeller, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud