Leasing af BMW 5-serie

BMW 5-serie er en sand klassiker hos Forza Leasing hvorfor Forza Leasing oftest vil have en række af modeller til rådighed blandt vores sortiment af biler fra denne serie. BMW 5-serien har som mange af deres andre serier fokus på elegant design, moderne teknologi og ikke mindst en fantastisk køreglæde. BMW 5-serie opfylder af samme årsag lige netop de features og æstetiske udtryk som kan forventes af en moderne businesssedan.

 

Så hvis du er på udkig efter en bil, som skal levere hele pakken og samtidig tilfredsstille de behov, som værdsættes højt i forbindelse med børnene, det travle job, hunden, lange køreture eller noget helt andet, så kan Forza Leasing med stor sandsynlighed tilbyde netop den model fra BMW 5-serien, som passer disse behov. Skulle det hænde, at du er interesseret i en specifik model som ikke er på lager har Forza Leasing ligeledes mulighed for at kunne tilbyde at fremskaffe bilen til dig fra Tyskland (hjemtagelsesomkostninger må påregnes).

 

Blandt BMW 5-serie kan du vælge mellem Touring eller Sedan. Vælger du eksempelvis Touring kan du være sikker på at få en bil som leverer endegyldig køreglæde og komfort med op til 1.700 liter bagageplads. Ved leasing af BMW 5-serie Touring får du derved en bred favnende bil, som imødekommer stort set alle praktiske og æstetiske krav i en og samme bil.

 

Vælger du derimod BMW 5-serie Sedan får du automatisk en anelse mere sport tilføjet til udtrykket. Med den karakteristiske bagende får BMW 5-serie Sedan et gennemgående sporty udtryk, som forener et samlet elegant udtryk for bilen. Det elegante design for BMW 5-serie Sedan komplimenteres forrygende med den intelligente hjerne og muskler, som også ligger gemt i bilen. På den måde er du ved leasing af Sedan modellerne forsikret om en bil, der formår at levere en sporty og dynamisk køreoplevelse med sans for komfort og rummelig luksus.

 

Fordelen ved leasing af BMW 5-serie vil blandt andet være, at du med stor sandsynlighed vil kunne forvente en bil er godt udrustet med udstyr. Med andre ord kan leasing gøre det muligt, at gøre plads til lidt mere af alt det sjove. Har du spørgsmål til specifikke modeller, priser eller andet er altid velkommen til at kontakte Forza Leasing, hvor vores kompetente ansatte vil stå klar til at hjælpe og besvare alle spørgsmål du måtte have. Forza Leasing står derudover til rådighed med eget værksted, så du med ro i maven kan lease din bil og samtidig få gode priser i tilfælde af behov for værksted. Forza Leasing har afdelinger i Hillerød, Århus, Roskilde, (Køge), Odense og Hamborg.

Udover leasing af BMW 5-serie kan vi også tilbyde mange andre modeller, bl.a:

Menu
Biler
Indhent tilbud